Home > Sfeer

Ik wil het AMUZ-team graag bedanken voor de goede zorgen. Het was een heel geslaagd event en iedereen was zeer tevreden over de locatie.

Lynn Rongé, Universiteit Antwerpen  (juni 2022)

 

Nogmaals enorm bedankt voor alle hulp en flexibiliteit die we hebben gekregen. We zijn heel blij dat we in AMUZ onze ceremonie hebben kunnen doen.

Pieter Schram (april 2022)

 

Graag willen wij het team van AMUZ bedanken voor de hartelijke ontvangst. Wij hadden een superfijne trouwceremonie en receptie en waren dan ook zeer tevreden over jullie manier van werken. Wij waren ook zeer tevreden over de technieker! Ook hij heeft dit super gedaan.

Emily De Clerq (mei 2022)

 

Nog eens dikke merci aan het ganse team voor afgelopen zondag: alles was weer picobello in orde en wij (en het publiek gelukkig ook) hebben ervan genoten.

Viviane Spiessens, Vlaams Symfonisch Orkest (mei 2022)

 

Hartelijk dank voor de goede samenwerking tijdens ons Galaconcert. Het was alvast opnieuw een voltreffer, en AMUZ is gewoon een schitterend kader.

Katrien De Smet, concert Koninklijke Harmonie van Financiën (januari 2020)

 

Via deze weg wil ik u en uw collega’s nog eens van harte bedanken voor de uitstekende service vorige week. Onze klanten/medewerkers waren lovend enthousiast over jullie locatie.

Ellen Willemen, event KBC (februari 2020)

 

Hartelijk dank aan het hele AMUZ-team om ons zo gastvrij te ontvangen. We hadden een heerlijke avond. De artiesten en het publiek waren dolenthousiast!

Bart Abeel, concert Classic Meets Fetish (maart 2020)

 

Met veel plezier kan ik vertellen dat gisteren alles perfect verlopen is. Ik wil je daarvoor danken en ook de techniekers die zeer vriendelijk, gedienstig waren en puik werk hebben geleverd. Iedereen was zeer tevreden (en ook onder de indruk van de combinatie koor/locatie – waar de werken van Fabre trouwens prachtig tot hun recht komen), zowel het koor als het publiek. Er komen alleen heel positieve berichten binnen. Zeer geslaagd.

Lau Van Mol, concert en jubileumreceptie Apollonia Tandheelkundige Club Antwerpen (februari 2019)

 

Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en de superprofessionele ondersteuning van jou en het team. Ook nog eens extra bedankt aan jullie technische man. Meer dan dik in orde.

Reinout Claes, event Inventi (mei, 2019)

 

Nogmaals een dikke merci voor de goede organisatie en de zorgen op het PwC Spring Concert. Wij zijn heel tevreden over jullie aanpak en de technische ondersteuning die we gedurende de namiddag/avond kregen. Waarvoor dank aan jullie gehele team!!!

Lien Vanhooren, event PwC Belgium (mei 2019)

 

Een dikke merci voor gisteren! Wat een succes, we krijgen alleen maar positieve mailtjes/berichtjes/feedback … van partners, management, oprichters … en heel veel ook puur over de locatie! 🙂
Bedankt voor de flexibiliteit i.v.m. opbouw enz.

Camil Verheecke, galadiner YUKI (juni 2019)

 

Ons CEO-event Slim naar Antwerpen was geslaagd mede dankzij jullie fantastische begeleiding en ondersteuning. We hebben onze deelnemers weten te bekoren met zo’n unieke locatie. We zijn supertevreden dat ons event bij jullie mocht doorgaan. Bedankt.

Annemie Libert, event Stad Antwerpen (november 2019)

 

Hiermee wilde ik jou en AMUZ nog eens hartelijk bedanken voor het ter beschikking stellen van de mooie zaal en de ontvangst. Het waren fijne concerten! 🙂 Dank jullie wel!

Elly Aerden, concert Sint-Anna College (januari 2018)

 

Wat een supereditie heeft Lucas ervan gemaakt he! We hebben ongelofelijk veel fijne feedback gekregen en als je de foto’s ziet op onze FB-pagina, zie je ook dat iedereen gewoon heel happy was. Super fijn ook om al zoveel edities met jou te kunnen doen! Ik hoop dat jullie gasten er ook van hebben genoten.

Aly Talen van Les Lux, concert Muziek voor Artsen zonder Grenzen (februari 2018)

 

Ik heb je gisteren na het evenement helaas niet meer gezien, maar wilde je persoonlijk even bedanken voor alle inzet. Ik besef dat we bij momenten lastig, veeleisend en wispelturig waren, maar bewonder de manier waarop jij en jullie als team daarmee zijn omgegaan. AMUZ is weliswaar een prachtige locatie, maar zou zonder jullie inzet toch minder mooi zijn. Wij denken alvast aan een volgende, verbeterde versie komend najaar. Nogmaals mijn dank.

Bart van der Kant, TRA-TRA mirrored Art (maart 2018)

 

Ik wil je nogmaals héél erg bedanken voor al je hulp en je tussenkomst tijdens ons bridgetornooi! Je was een enorme hulp voor ons.

Karen Wynen, DELEN Private Bank (oktober 2018)