Home > Locatie > Catering

Catering

AMUZ beschikt over een volledig uitgeruste foyer waar uw gasten voor of na uw activiteit kunnen genieten van een glaasje. We bezorgen u graag meer informatie over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op via zaalhuur@amuz.be of +32 (0)3 292 36 84.

Voor de culinaire invulling van uw evenement werken we samen met een aantal preferentiële cateraars met een divers aanbod.

Onze cateraars verzorgen uw evenement steeds met de grootste toewijding, zodat u zorgeloos kunt genieten of netwerken met uw genodigden in een feestelijke sfeer. Naast een hoogkwalitatieve culinaire invulling van uw receptie, walking dinner, diner, koffiepauze of snelle lunch, geeft de cateraar alle kleine en grotere events (tot max. 500 personen) de gewenste uitstraling.

Er is voldoende variatie binnen het aanbod van onze preferentiële cateraars. U vindt bij hen zeker iets naar uw gading. Gelieve zelf contact op te nemen met de cateraar(s) van uw keuze om uw wensen en noden te bespreken.

Silverspoon

“Silverspoon organiseert uw event met de grootste toewijding! Een feest organiseren dat perfect bij het karakter en de uitstraling van de klant past, is de grote uitdaging. En de ultieme bedoeling van een Silverspoon-feest. Het geheim van een schitterend feest schuilt niet in het budget, maar in het perfect op elkaar afstemmen van de locatie, het thema, de aankleding, de materiaalkeuze en het menu. Streven naar een climax en het inbouwen van verrassingselementen zorgen voor extra ambiance.”

www.silverspoon.be | info@silverspoon.be | tel. 0473 28 21 24

 

Salons Schoeters

“Een stijlvolle receptie met exquise hapjes. Een chic diner met cloches en zilverbestek. Het zijn maar enkele van de vele feesten en events waarvan deze website u sfeerbeelden geeft. Onderling verschillen ze sterk van elkaar. En toch draagt elk feest de herkenbare signatuur van Salons Schoeters.”

www.salonsschoeters.be | info@salonsschoeters.be | tel. 03 239 01 67

 

Amalthea

“Een stijlvol en geslaagd feest begint voor u met lekker eten? Dan is Amalthea catering services uw perfecte partner. Vertel ons wat voor type u bent, klassiek en gebrand op luxe of eerder op zoek naar de huiselijke sfeer, dankzij onze jarenlange traiteurervaring organiseren wij uw privé- of bedrijfsfeest helemaal op maat van uw verzuchtingen.”

www.amalthea.be | info@amalthea.be | tel. 03 353 91 12

 

Catering Van Eyck

Laat u verrassen … Of u nu enkele tientallen of meer dan 5000 gasten verwacht, Catering Van Eyck maakt van uw event een verrassend gebeuren. Privé of business. Walking dinner of een avondje gezellig tafelen. Elk concept vullen we in met een hoogstaande en kwalitatieve keuken, telkens verrijkt met verrassende en speelse toetsen.

www.cateringvaneyck.be | contact@cateringvaneyck.be | tel. 03 380 06 30