Home > Events > Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een avondje uit met collega’s? Wil u uw zakenrelaties in de watten leggen? Of wil u netwerken in een uniek en stijlvol kader? Maak dan gebruik van de troeven van inAMUZ! U kan een activiteit plannen met of zonder concert. Ook de eventuele cateringformule kiest u zelf. Voor bedrijfsseminaries of -recepties en diners op grotere schaal, kan u terecht in de prachtige foyer en concertzaal. Met zijn indrukwekkende historische kader biedt inAMUZ een bijzondere meerwaarde aan uw evenement. Ook voor de organisatie van evenementen voor kleinere groepen, is onze locatie geschikt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een exclusieve rondleiding in ons gebouw, voor en achter de schermen? Of een meeting met uw collega’s of zakenrelaties, gekoppeld aan een lunch in een historisch kader? In dat geval kan u gebruikmaken van een van onze vergaderzalen, in combinatie met onze unieke foyer voor de maaltijd.

Catering

Voor de culinaire invulling van uw evenement werken we samen met een aantal preferentiële cateraars met een divers aanbod.

Bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging in hartje Antwerpen is AMUZ vlot bereikbaar te voet, met de fiets, via het openbaar vervoer en met de auto.

Offerte

Vraag hier uw offerte aan.