Home > Events > Voorstelling

Voorstelling

inAMUZ plaatst uw voorstelling in een uniek historisch kader. Ondergebracht in de prachtige barokke Sint-Augustinuskerk, organiseert AMUZ zelf een gereputeerde concertreeks en beschikt bijgevolg over de nodige expertise en alle technische voorzieningen om concerten in de ideale omstandigheden te laten plaatsvinden. Alle apparatuur is op een niet-storende wijze geïntegreerd in het historische monument en er werd de grootste aandacht besteed aan het weren van geluids- en trillingsoverlast in de zaal. De buitenzijde van de kerkramen is voorzien van akoestisch voorzetglas en boven het schipgewelf ligt een dubbele geïsoleerde vloer. Verder werd de kerk uitgerust met doeltreffende akoestische gordijnen die het mogelijk maken de nagalmtijd van de ruimte aan te passen. Op die manier kan zowel instrumentale als vocale muziek in de beste omstandigheden worden uitgevoerd.

Praktisch:

  • Theateropstelling (standaard): 391 personen. Diverse zaalopstellingen zijn mogelijk op aanvraag.
  • Vast podium: 8,65 m breed en 8,95 m diep. Een uitbreiding van het podium is mogelijk op aanvraag.

 

 

Ticketservice

De AMUZ-ticketservice stelt zijn ervaring tot uw dienst.

Catering

Voor de culinaire invulling van uw evenement werken we samen met een aantal preferentiële cateraars met een divers aanbod.

Bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging in hartje Antwerpen is AMUZ vlot bereikbaar te voet, met de fiets, via het openbaar vervoer en met de auto.

Offerte

Vraag hier uw offerte aan.